1. Home
  2. News
  3. Τα έξι καλύτερα spooky – horror escape rooms

09 June

Τα έξι καλύτερα spooky – horror escape rooms

Θυμηθείτε, ο χρόνος κυλάει, οι σκιές πλησιάζουν και η μοίρα της απόδρασης βρίσκεται στα χέρια σας.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια ανατριχιαστική περιπέτεια που όμοιά της δεν υπάρχει. Στον κόσμο των escape rooms, όπου η επίλυση γρίφων συναντά την αγωνία, υπάρχει ένα βασίλειο μέσα στις σκιές που προσκαλεί όσους αναζητούν μια επιπλέον δόση τρόμου.

Αυτές οι καθηλωτικές εμπειρίες ξεπερνούν τις «φούσκες» των συνηθισμένων δωματίων απόδρασης, σπρώχνοντας τα όρια του φόβου και προκαλώντας τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν τις βαθύτερες φοβίες τους. Από στοιχειωμένα αρχοντικά με ανήσυχα πνεύματα μέχρι εγκαταλελειμμένα πανδοχεία με σκοτεινά μυστικά, αυτές οι ανατριχιαστικές αποδράσεις προσφέρουν ένα τέλειο μείγμα επίλυσης γρίφων και  ενθουσιασμού που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Είτε είστε λάτρεις του τρόμου, είτε αναζητάτε την περιπέτεια, είτε απλά κάποιος που αναζητά μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, αυτά τα escape rooms είναι εγγυημένο ότι θα αφήσουν ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή σας. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε το μυαλό σας, να λύσετε αινιγματικούς γρίφους και να ξεγελάσετε τις δυνάμεις του σκότους, καθώς αποκαλύπτουμε τα πιο τρομακτικά και ανατριχιαστικά δωμάτια απόδρασης που υπάρχουν στο The MindTrap.

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους βαθύτερους φόβους σας και να προκαλέσετε το άγνωστο; Μπείτε στο σκοτάδι και αφήστε τα παιχνίδια να ξεκινήσουν, καθώς εξερευνούμε τα έξι κορυφαία horror και spooky escape rooms που θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο συγκλονιστικού τρόμου και συναρπαστικού μυστηρίου.

Motel No. 18 – Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

Ποιος θα περίμενε πως ένα ταξίδι αναψυχής με φίλους θα μπορούσε να μετατραπεί στην απόλυτη εμπειρία τρόμου; Εσείς και οι φίλοι σας αποφασίσατε να κάνετε ένα ταξίδι στη Σλοβακία. Αφού φτάσετε στον προορισμό σας, συνειδητοποιήσατε ότι ο ξενώνας που έχετε κάνει κράτηση είναι άδειος και η φίλη σας δε βρίσκεται εκεί.

House of Tricks – Κέρκυρα

Πολλοί μιλούν για το σκοτεινό διαμέρισμα, που κάθε χρόνο σε αυτή τη μέρα, τρομάζει όσους προσπαθούν να «παίξουν» μαζί του. «Trick or Treat?» ακούγεται έξω από την πόρτα, αλλά η απάντηση δεν έρχεται ποτέ. Η πόρτα δεν ανοίγει σχεδόν για κανέναν. Όσοι είδαν τι κρύβεται μέσα του, δε γύρισαν ποτέ για να το διηγηθούν στους υπόλοιπους.

The Reservation - Πειραιάς

To πρόσφατα ανακαινισμένο Mirage Hotel σας περιμένει στο παλιό κτίριο της οδού Πραξιτέλους. Ένα μικρό ξενοδοχείο που καθώς περνούν οι μέρες τόσο πληθαίνουν οι μυστήριες εξαφανίσεις των φιλοξενούμενων του...

Split - Mediterranean Cosmos

Ξυπνάτε κλειδωμένοι σε ένα υπόγειο και τριγύρω σας μόνο σκοτάδι. Καμία διέξοδος και τίποτα δε βγάζει νόημα. Μια φωνή ακούγεται στο βάθος... Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σας βοηθήσει; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να ξεφύγετε;

Annabelle: The Story Behind – Χίος

Είστε παραγωγοί ταινιών του Hollywood. Στα αυτιά σας έχει πέσει ο αστικός μύθος για μία στοιχειωμένη κούκλα που βρίσκεται σε ένα σπίτι στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Από το σπίτι αυτό έχουν περάσει οικογένειες και ζευγάρια, χωρίς να γνωρίζει, εκ των προτέρων, κανένας από αυτούς τη δράση της κούκλας.

Evil Genesis – Ηράκλειο Κρήτης

Στη σκιά ενός αγνοούμενου ιερέα σε ένα από τα παλαιότερα χωριά της χώρας,  εσύ και οι φίλοι σου - λάτρεις των παραφυσικών γεγονότων - αποφασίζετε να επισκεφθείτε την περιοχή. Η θρησκόληπτη κοινωνία θεωρεί ότι η εξαφάνιση συνδέεται με ένα πανδοχείο στην κορυφή του λόφου.

Έτσι, αν τολμάτε να διασχίσετε το μονοπάτι του τρόμου, μαζέψτε τους πιο γενναίους φίλους σας και ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα σας αφήσει άναυδους και ενθουσιασμένους. Ο κόσμος των horror & spooky escape rooms σας περιμένει, έτοιμος να προκαλέσει και να συναρπάσει όσους αναζητούν μια αξέχαστη και ανατριχιαστική εμπειρία. Θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα;

Θυμηθείτε, ο χρόνος κυλάει, οι σκιές πλησιάζουν και η μοίρα της απόδρασης βρίσκεται στα χέρια σας. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το άγνωστο, να λύσετε τα μυστήρια και να βγείτε νικητές; Εφόσον τολμάτε, κάντε κράτηση σε ένα από αυτά τα δωμάτια. Μακάρι η απόδρασή σας να είναι μια στοιχειωτικά αξέχαστη.